Ska du ta ett lån för fotvård?

Även om vi i Sverige har ett sjukvårdssystem som är till för att alla ska kunna få den vård de behöver så håller det inte alltid hela vägen. Det kan bli dyrt att vänta på att göra något åt problem med fötter och leder. Om du börjar få besvär med tår som ömmar och kanske domnar ska du genast söka vård och börja behandla.

Ta lån om du behöver det för att läka!

Faktum är att det verkligen kan vara klokt att komma igång med behandling för inflammatoriska sjukdomar som kan drabba fötterna snabbt. Idag är det ju inte svårt att få ett snabblån för att komma igång utan dröjsmål. Det här kan också vara ett sätt att finansiera en lovande privat behandling eller behandlingar som finns utomlands.

Du bör förstås tänka på att snabblån också är dyrare lån. När du inser att den fotsvamp ditt barn har inte blir bättre av din husläkares rekommendationer så är du förstås villig att göra mer. Alternativ vård måste inte kosta mer än vad den vanliga vården gör men det är klart att det kan kännas lite motigt att betala flera tusenlappar till en homeopat som tar fram en behandlingsplan för liktornar under foten.

Om du är i slutet av månaden precis efter löning och har gjort många andra köp så kan det ju vara svårt att få råd med detta. Då är det inte så dumt att beakta möjligheten att ta ett mindre privatlån som du betalar igen månaden därpå. Det här är inte bara för situationer som då din bil eller tvättmaskin inte fungerar. Hur väl fungerar du med en fot du inte kan stå på?

Du kan även investera i skönhet med lite mer

Men lån är inte bara en utväg om det är så att du har drabbats av en fotsjukdom som kräver lite mer än det den lokala vården med sina köer har att erbjuda. Faktum är att folk är villiga att betala otroligt mycket för lyxig pedikyr. Så mycket att det når nyheterna!

Ta en titt på denna ABC news video:

Margaret Dabbs kallas för drottningen av fotvård i London. Hon erbjuder världens dyraste pedikyr. Din resa till London är en småpotatis jämfört med vad hon tar för sin fotvård. Kändisar vallfärdar till Margaret Dabbs för att få friska och vackra fötter.

Det kan ju tänkas att andra som också vill testa får ta ett lån för att få råd med detta. Och det kan det kanske vara värt. Det blir ju lite som att få prova en Ferrari någon gång i livet. Om du ändå ska åka till London på semester så kanske du ska ta ett snabblån för att även få råd med pedikyr hos Margaret Dabbs. Det lär du inte ångra!

Men kom ihåg att du kan göra mycket själv för att slippa problem med dina fötter. Om du är noga med bra skor och regelbunden pedikyr om du behöver den så behöver du knappast ta ett lån och åka till London för en mirakelkur.